Om föreningen

Välkomna till Mälarhusens Villaägareförening, en ideell förening från 1960-talet som värnar om våra gemensamma frågor i Mälarhusen och många gemensamma aktiviteter för såväl unga som gamla.

Alla boende och de som nyttjar hus/stugor i Mälarhusen är välkomna som medlemmar.

2009 skapades ytterligare en mötesplats i Mälarhusen, nya fotbollsplanen. Genom medlemsavgifterna kunde föreningen köpa in fina fotbollsmål, västar, bollar mm till den näst största aktiviteten i Mälarhusen, fotbollen för unga och gamla. Under våren 2010 har planen förberetts och bänkar införskaffats inför fotbollspremiären söndag 21 juni.

Det allra största arrangemanget som föreningen står för är det årliga Midsommarfirandet med midsommarstång, dans, spelemän, lekar och lotteri. 2009-års midsommarfirande lockade över 300 personer som dansade, sjöng, lekte, fikade och träffade sommarens nära och kära. En fantastisk början på mångas semester!

Allt detta är bara möjligt genom ideella gemensamma krafter, vi hjälps åt att göra våra semestrar till underbara sommarminnen för alla i Mälarhusen, bofasta, sommargäster, familjer, vänner och besökare!